by zap all people

Ik Geef

Word een topgever, geef je spullen een tweede leven.

Slingeren er heel wat kleine herbruikbare spullen zoals speelgoed, textiel, boeken en kleine elektro rond in je huis die je eigenlijk niet meer nodig hebt? Dan is ‘Ik Geef’ je uitgelezen kans!

  • Verzamel je herbruikbare spullen
  • Bel naar de Kringwinkel Ecoso voor een gratis ophaling op het nummer 03 866 17 07. Vermeld even dat het om 'Ik Geef' gaat.
  • Onze chauffeurs komen je spullen ophalen op de afgesproken datum. Geef ook samen met je spullen, de Ik Geef flyer af. (je kan hem hier ook downloaden). In ruil voor jouw herbruikbare spullen, krijg je een gratis Ik Geef-doos.

 

Geef de doos een centrale plaats in je huis en verzamel je herbruikbare spullen er in. Wanneer de doos vol is, bel je naar het nummer op het deksel. Wij komen je doos gratis ophalen en je krijgt een nieuwe in de plaats.

Ik geef is een nieuwe samenwerking tussen Ivarem en Kringwinkel Ecoso. De campagne loopt momenteel in Bonheiden, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek. Met jouw herbruikbare spullen verkleinen we de afvalberg en creëren we kansen voor mensen die moeilijk aan werk geraken.

Meer info op www.ikgeef.vlaanderen.

©ECOSO - Ik geef doos