Zit jij in een lokaal bestuur of een daarvan afhankelijke instelling? Als expert in sociale economie bieden we antwoorden op jouw lokale maatschappelijke uitdagingen. We zetten samen proeftuinen op voor sociale-economieprojecten en krikken de activiteitsgraad in je gemeente op. Zo vertalen we de sociale en ecologische doelen van steden en gemeenten naar duurzame projecten.

Hoe doen we dat?

Betrouwbare partner

Al meer dan 30 jaar zitten we in het circulair mensenwerk, maar we blijven altijd openstaan voor nieuwe ideeën en de ervaring krijg je er bovenop. Samen maken we de cirkel rond.

Samen bereik je meer

Wil je samen nieuwe kansen creëren voor talenten? We zijn altijd actief op zoek naar nieuwe connecties met besturen zodat wij samen kunnen bouwen aan een sterk netwerk.

Spil tussen partners

Ecoso brengt lokale spelers samen. Als wakkere pionier zijn we er als eerste bij om samen te werken. We werken gemiddeld met 165 opdrachtgevers per jaar. Verbinden is onze sleute

Lokale impact

Wij zijn een buurtspeler organisaties ‘van hier’. Onze lokale impact zorgt voor beweging in de rest van de wereld. We zijn signaalgevers voor (beleids)actoren en een stuwende inspirator voor ons netwerk.

Neem contact op

arrow