Fietsen zijn de motor van een duurzame mobiliteit. Het Fietsatelier is dé plek voor tweewielers in Mechelen. We verkopen opgeknapte tweedehands fietsen en verhuren daarnaast ook fietsen voor dagtochten. In het Fietspunt doen we kleine herstellingen. Via E-bis geven we ook elektrische einde-leasefietsen een nieuw leven. In samenwerking met Stad Mechelen zetten we ons in voor G-mobiliteit. Voor Ecoso loopt de toekomst op wieltjes. Fiets je mee?

Hoe doen we dat?

Fietspro's

Onze fietscoaches zijn kraks in hun vak en leiden onze medewerkers op met verve. Onze medewerkers krijgen de kans om te groeien en zich om te scholen tot fietsprofessionals.

Alles in één

Wij doen meer dan fietsenmakerij. Van het onderhoud van grote vloten tot (elektrisch) fietsverhuur. We zijn een one-stop-shop voor de fiets! Spring je achterop?

Partner in G-mobiliteit

We engageren ons graag in alle initiatieven op wielen. In samenwerking met de stad Mechelen zetten we in op rolstoelonderhoud en de verhuur van een elektrische rolstoelfiets.

Open voor initiatief

We omarmen ideeën die duurzame mobiliteit boosten. Samen met Blusser startten we E-Bis op. Na een check- up krijgen ex-leasefietsen een tweede leven.